Te gjitha sherbimet

Te gjitha sherbimet

Cfare duhet te dini per Agjensi Imobiliare Ad Maiora:

1.Jemi ne treg prej 8 vitesh

2.Kemi te punesuar Agjentet me te kualifikuar duke ju lehtesuar kerkesat tuaja

3.Paraqituni ne zyrat tona per te mare te gjitha sherbimet e nevojshme (do ti gjeni te listuara me poshte)

Ne bashkepunim me EasyPay kemi vendosur te lehtesojme ngarkesen e dites tuaj! Tani ju mund te kryeni shërbimet tek ne cilat përfshijnë:

  • Transfero Para ne me shume se 435,000+ vende ne te gjithe boten me Ria Money Transfer 

  • Paguaj faturen e dritave dhe te ujit

  • Rimbushje dhe pagesa e faturave të celularit, për veten, familjen apo dhe miqtë tuaj

  • Pagesa e gjobave të makinës edhe pse në ju urojmë të mos merrni gjoba asnjëherë

  • Pagesa e Taksave të Bashkisë Tiranë

  • Abonimin ose rinovimin në platformën dixhitale TV

  • Pagesa e faturave të Kopshteve/Çerdheve të fëmijëve tuaj

  • Pagesat e internetit

  • Donacione të ndryshme si dhe blerje produktesh komerciale

  • Bileta (Fizike & Online)